Двије године успјешно водио лажну полицијску станицу

Агенције
Двије године успјешно водио лажну полицијску станицу

Један Кинез који је у својој кући направио лажну полицијску станицу и варао људе наплаћујући им своје "услуге" издавања "докумената", коначно је ухапшен.

Права полиција му је закуцала на врата тек кад га је послије двије године "пословања" пријавила бивша дјевојка коју је уцјењивао тајним снимком секса.

Човјек који се представљао као инспектор Ли направио је чак и пријавницу и собу за испитивања, а на зид окачио заставу Кине и бисту некадашњег вође Комунистичке партије Мао Цедунга.

Полиција је пронашла и неколико униформи, лисице, тејзере, фалсификована документа, уређај за GPS праћење и малу камеру за надзор.

Чак је на кола монтирао сирену.

Овај мајстор преваре убједио је дјевојку с којом је у везу ушао прије три године да је капетан у војсци и тада носио војну униформу. Годину дана касније, Ли јој је рекао да је постао полицајац и она му је повјеровала, иако су је његови познаници упозоравали да је "непоуздан".

У априлу је посумњала да су гласине тачне и жељела је да га напусти, а он јој је тада затражио исплату "новчане казне за раскид" у износу од 80.000 јуана. Када је одбила да плати, показао јој је снимак секса који је тајно снимио и претио да ће га објавити.

Жена је тада контактирала полицију и Ли је коначно "пао".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана