Долијао још један који је 50 година возио без дозволе

ГС
Долијао још један који је 50 година возио без дозволе

СТАФОРДШИР - Мушкарац је возио британским путевима још од тинејџерског узраста.

Након што је у јануару откривен 83-годишњак који је без дозволе возио читавих 70 година, у Британији је забиљежен још један сличан случај. 

Неименованог старијег мушкарца (70) зауставили су полицајци у енглеском Стафордширу, док је возио омањи камион, ради рутинске провере.

Како преноси БиБиСи, неко је можда и раније пријавио власника овог теретног возила. Полицајци су од возача затражили идентификационе документе и доказ о осигурању, али им је речено да таквих докумената нема. У ствари, никада нису ни постојали.

Пола вијека је овај човек возио јавним саобраћајницама, без намјере да добије дозволу. Никада није платио ни осигурање. Кад га је полиција питала шта се догодило и зашто нема ни осигурање ни возачку дозволу, мушкарац је само слегнуо раменима.

Старији возач је намјеравао да се укључи на ауто-пут у тренутку када га је полиција зауставила. У камиону је превозио палете.

Мушкарац је иначе возио британским путевима још од тинејџерског узраста. Полиција је против њега поднијела пријаву да нема возачку дозволу, а одузето му је и возило. 

Његов случај биће прослијеђен тужилаштву ради даљег поступања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана