Добио 11 милиона евра на лутрији! Ово је његова лото комбинација бројева

24седам
Foto: pixabay

ЉУБЉАНА - Срећни добитник из Словеније освојио је преко 11 милиона евра на еуроџекпоту, заједничкој лото игри која укључује неколико европских лутрија, саопштила је „Лутрија Словеније“.

Наводи се и да је добитни листић уплаћен у Рогашкој Слатини на истоку Словеније.

Добитна комбинација која је срећном добитнику донијела добитак од укупно 11.134.617 евра извучена је у петак увече , а она гласи: 5, 21, 23, 29 и 35, са додатним бројевима 7 и 9.

У Србији највећи лото добитак извучен је почетком 2019.године у Суботици, са износом од невјероватних 6.050.000 евра. Добитник је сачекао чак  мјесец дана да се слегне прашина око његовог добитка и тек онда се појавио у лутрији и донио добитни листић. Није био превише причљив, а када су провјерени сви детаљи око тикета са седмицом и његовог идентитета, дао је број рачуна на који жели да му се уплати новац.

У Суботици, у Жељезничком насељу, гдје је уплаћена седмица те 2019. године. Сви су мислили да је новац отишао неком сиромаху, јер је ово крај гдје не живе богати људи. Пренијела се вијест да је добитник дошао из Мађарске, а неки су причали да су чули да се један човјек обогатио у Старом Жеднику.

Међутим, када је дан послије извлачења седмице организована велика прослава са ватрометом у кући мушкарца који живи свега 400 метара, далеко од киоска гдје је уплаћена седмица, сви су су били увјерени да је управо он добитник.

Већина Суботичана, и данас мисли да је баш тај човјек узео милионе на лотоу - кажу мјештани суботичког Жељезничког насеља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана