Дјевојка тврди да носи дијете Исуса Христа, а ево шта је ултразвук заправо открио VIDEO

Агенције
Дјевојка тврди да носи дијете Исуса Христа, а ево шта је ултразвук заправо открио VIDEO

Деветнаестогодишњу Халеј, која је увјерена је да је у деветом мјесецу трудноће и да је њено дијете – Исус, доктор Фил послао је на додатна тестирања, иако су ранији тестови на трудноћу и прегледи љекара показали да нема трага трудноћи.

"Знам да је моја трудноћа стварна. Удебљала сам се десет килограма. Једну ноћ сам спавала и беба је почела да се помјера. Осјећам му главу ту доле испод пупка", рекла је Халеј.

Ултразвук ком је подвргнута у склопу снимања емисије Др Фил, показао је да у стомаку дјевојке ипак нема Исуса, како је тврдила она, пише Мирор.

"Оно што је најзанимљивије на овом ултразвуку није оно што видимо, већ оно што не видимо", рекао је доктор Травис Строк који је гостовао у емисији.

Строк је објаснио да постоји оправдан разлог због чега дјевојка има осјећај да је трудна и због чега може да осјети покрете за које је била увјерена да су покрети дјетета.

"Постоји неки ваздух у цријевима који се приликом кретања помало спетља, стане, па се скупи, а кад крене натраг у "шетњу" по цријевима, може да проузрокује осећај мицања. Али, то су само твоја цријева кроз која се помјера ваздух", објаснио јој је доктор.

Упркос свим објашњењима, дјевојка не одустаје од тврдњи да је трудна.

"Трудна сам, ја нећу порицати своје дијете, осјећам га како се креће. Жао ми је докторе Строк, али не можете лагати Исуса", рекла је Халеј.

Њена мајка Кристи и сестра Адриана поновиле су да је 19-годишњакиња компулсивна лажљивица још од раног дјетињства и да тако манипулише људима око себе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана