Дједица постао хит након што је позирао у одјећи своје унуке

Aгенције
Дједица постао хит након што је позирао у одјећи своје унуке

Кинез Лиу Џианпинг, 72-годишњи пензионер, је постао интернет сензација након што је позирао у женској одјећи коју је за њега припремила његова унука.

Џианпинга је његова унука Лв Тинг замолила да позира за њу како би помогао у промовисању њене продавнице одјеће. Оно што Тинг није очекивала је огромна заинтересованост настала након ове кампање.

Како каже Лв Тинг, идеја је била његова.

"Узео је један комад одјеће и покушао ми дати неке савјете како да комбинујем различите одјевне предмете. Мислили смо да је то веома занимљиво и почели смо се фотографисати", рекла је Тинг.


Џианпинг, који има само 50 килограма и који је веома висок и мршав, је уживао током снимања, што се може видјети и на направљеним фотографијама. Његове позе и гесте изгледају много природније него код многих професионалних модела.

Рекламна кампања се показала као прави погодак. Продавница већ биљежи пет пута већи профит него до сада.

Међутим, поред тога што је изазвао одушевљење код многих људи, овај симпатични дједица је постао и предмет критика неких особа.

"Зашто је неприхватљиво да неко као ја носи женску одјећу. Моделинг за продавницу помаже мојој унуци и немам шта да изгубим", рекао је Џианпинг.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана