Дала 20.000 евра да личи на Памелу Андерсон

Index.hr
Дала 20.000 евра да личи на Памелу Андерсон

Гледајући препланули тен, платинасту косу и бујне груди и усне 28-годишње Керолин Андерсон, лако бисте могли да је помjешате са легендом “Чувара плаже” Памелом Андерсон.

То је тачно оно што жели ова дjевојка из Ливерпула која је до сад потрошила 20.000 фунти (око 23.500 евра) на естетске операције, како би личила на Памелу.

Штавише, Керолин је професионална двојница која као секс симбол деведесетих позира на приватним и јавним догађајима у Ливерпулу.

Како би била још вjеродостојнија, најављује да ће ускоро око руке, баш као Памела, тетовирати бодљикаву жицу.

До сада је убризгала ботокс, филере, била на избељивању зуба, а редовно себи убризгава и Меланотан II, течност за тамњење коже коју нису одобриле здравствене организације.

У соларијуме одлази од како је имала 10 година. Због жеље за трансформацијом, страдало је и њено здравље.

Наиме, након операције повећања груди 2004. умеци су јој се распрсли од топлоте у соларијуму у ком и данас проводи и до 15 сати недjељно.

Било јој је потребно седам операција како би поправила “штету”, али је то није зауставило у намjери да буде још сличнија Памели.

О својој зависности од соларијума за британски Мирор је рекла: “Признајем, ‘навучена’ сам. Ја сам танорексична, али не бих могла да живим без тога. Никад не бих изашла из куће са свjетлом кожом.

Док сам гледала “Чуваре плаже”, само сам размишљала о томе коликоје она лијепа. Постала сам мало опсједнута њом кад сам била тинејџерка и онда поново гледала све епизоде серије. Било која жена може имати плаву косу и велике груди, али је она успјела да задржи пажњу јавности деценијама. То је више од изгледа – она има харизму и интригира људе. То је оно што желим да опонашам”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана