Да ли бисте притиснули дугме? VIDEO

Агенције
Да ли бисте притиснули дугме? VIDEO

Брисел - На тргу једног мирног белгијског градића постављено је црвено дугме на постољу и стрелица са поруком која показује на дугме: “Притисните да бисте додали драму (у свој живот) или Покрените акцију”, преносе агенције.

Становници тог градића знатижељно пролазе поред дугмета, али мало је оних који се усуђују да га притисну. Али, прилази одважни бициклиста и настаје...потпуни хаос на тргу!

Возило хитне помоћи долази по болесника, болесник испада из колица, на возило хитне помоћи натрчава бициклиста који започиње тучу са медицинским асистентом, одједном се на тргу појављују још два возила, у једном су криминалци, у другом полиција, општа пуцњава, рањени, убијени, мотоциклисткиња у секси црвеном доњем вешу...и за крај из зграде истрчава рагби екипа!

Становници су збуњени, преплашени, немају појма о чему је ријеч.

Стиже објашњење: са зграде је спуштен огромни банер: “Ваша дневна доза драме! Од 10. априла на Теленету! Ми знамо шта је драма”.

Овај, заиста, драматични, али истовремено и урнебесни перформанс заправо је дио рекламне кампање белгијске телевизијске станице Теленет.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана