Човјек се шест година није појавио на послу: Откривен када је требао бити награђен за труд

Г.С.
Foto: Diariodecadiz.es

Сви понекад пожеле да побјегну с радног мјеста на дан-два, а једном човјеку је то пошло за руком пуних шест година.

Шпанац Хоакин Гарсија се годинама није појављивао на послу, а то нико није примјетио све док није требало да добије награду за свој труд и дуг радни стаж, пише БиБиСи.

Хоакин Гарсија је био надзорник изградње постројења за пречишћавање воде у Кадизу и био је запослен у локалној управи више од 20 година.

Како је вријеме одмицало, радно окружење је постајало све стресније и он је одлучио да једноставно престане да долази на посао.

План је савршено функционисао шест година.

Како му је то пошло за руком? Његово одсуство је занемарено због међусобног неспоразума између два одјељења, од којих је свако претпостављало да је други одговоран за надзор над радницима и њиховим дужностима, преноси Б92.

За свој труд је био номинован за награду. Смјешан обрт је настао када је Хоакин Гарсија номинован за награду јер је већ дуго у управи.

Његови претпостављени су били више него изненађени када су открили да се годинама није појављивао на радном мјесту. Он је кажњен са 27.600 евра.

На питање зашто је то урадио, рекао је да је био жртва малтретирања и да је у почетку престао да долази да би избјегао сукоб. Признао је да је у слободно вријеме студирао филозофију и тако искористио непланирани одмор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана