Човјек који је продао “цио живот” путем “Ибеја” поново креће у авантуру

Агенције
Човјек који је продао “цио живот” путем “Ибеја” поново креће у авантуру

Лондон - Прије пет година, након што је Британца Ијана Ашера напустила супруга, он је одлучио да из коријена промијени цио свој живот, тако што ће га продати путем “Ибеја”, преносе агенције.

Иако је у међувремену постигао све што је желио и сада живи на сопственом острву у Карипском мору, Британац поново жели авантуру и још једном је понудио цио свој иметак на продају.

Када се Ијан Ашер одлучио да промијени свој живот, сву своју имовину је успјешно продао преко сајта “Ибеј” за 230.000 евра и кренуо на пут око свијета са списком ствари које жели да уради.

Упознао је милионера Ричарда Бренсона, глумио је у холивудском филму, пливао са ајкулама, трчао са биковима и научио да пилотира авионом, преноси “Дејли мејл”.

Након свега тога, нашао је и љубав свог живота и купио мало острво у Карипском мору.

Међутим, како Ијан каже, “предивно му је, али путничке ноге су га поново заголицале”.

- Има још много ствари које желим да видим, а то не могу да урадим ако се излежавам у лежаљци и пијуцкам маргариту - каже авантуриста.

Продуцентска кућа Дизни је већ откупила права за Ијанову животну причу коју планирају да искористе за филм, а чим се нађе купац који је спреман да издвоји 273.120 евра за Ијанов тропски рај, авантура може поново да почне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана