Бразилац истетовирао фудбалски дрес омиљеног клуба

Г.С.
Foto: принтскрин

Фудбалски навијач Јосе Маурисио дос Ањос истетовирао је фудбалски црно-црвени дрес свог омиљеног тима преко цијелог торза.

За овакво бизарно тетовирање ватреном навијачу било потребно година дана као и многоболних сесија тетоваже да се заврши ово бизарно “дјело".

Маурисио као највећи навијач је желио да се тетовира у част омиљеног фудбалског тима, али је ипак мало претјерао, те је истетовирао цијели фудбалски дрес преко торза .

На ово се одлучио и урадио прије пар година тачније ,2018.године и све до сада носи свој тетовирани “дрес”с поносом.
Тако да нико, никада, неће довести у питање посвећеност Маурисија дос Ањоса свом вољеном клубу Фламенгу јер он заувијек носи њихов фудбалски дрес!
Маурисио, из Бразила, морао је да трпи редовне одласке у студио за тетовирање током цијеле године да би завршио са истетовираним фудбалским дресом омиљеног клуба, како преноси Миррор

Укупно су му биле потребне 32 болне тату сесије и укупно 90 сати да заврши “умјетничко дјело” – али на срец́у то није ништа коштало јер је мајстор тетоваже то урадио зарад промоције и свог посла као и овог бизарног дјела.

Маурисио је своју одлуку објаснио:
“Увијек сам желио да имам тетоважу фламенга, још од када сам постао њихов “ватрени” навијач као дијете. Добио сам маскоту тима са фламенго штитом на бицепсу. Прошле године сам одлучио да тетовирам дрес, што је нешто што сам заправо желио да урадим још давно прије”.
“Али мислио сам да би то било прескупо – између 2.400 и 3.600 евра Зато сам одлучио да набавим нешто мање, што је покривало само дио мојих рамена и груди.

Мајстор тетоваже је тражио 195 евра али док смо ћаскали, рекао ми је да ће урадити цијели дрес за, џабе само за излагање његовог “тату дјела” као и саму промоцију њега као мајстора тетоваже.

Маурисио је инсистирао да не жали због своје одлуке, а Бразилац више никада неће морати да издвоји око 40 фунти за дрес Фламенга јер га већ има истетовираног за цијели живот.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана