Бизаран инцидент: Снимање еротског филма прекинуо угриз корњаче

GS
Foto: X.com

Бизаран инцидент догодио се у грчком приморском градићу, за вријеме снимања еротског филма, када је главног глумца угризла морска корњача

У градићу Анависосу, на источној страни Атике, дуж Атинске ривијере, током снимања еротског филма, продукција је морала да буде нагло прекинута када је једног члана глумачке екипе напало агресивно морско створење, преносе грчки медији. Инцидент се догодио када је велика морска корњача, позната под називом карета-карета, угризла за задњицу главног глумца на сету. 

Корњача се заплела између чамаца и ужади за привез на плажи на којој је снимање било у току. Када је филмска екипа примијетила заробљену корњачу, предузели су акцију да је ослободе. Главни глумац се придружио њиховим напорима и ушао у море да помогне. 

Међутим, кад је покушао да ослободи корњачу, она му је узвратила тако што га је угризла за задњицу, пише Greek City Times. 

Запрепаштени глумац брзо је искочио из воде, док је екипа наставила са спасилачким напорима и успјела да ослободи корњачу. О корњачи и глумцу се причало и у емисији на грчкој Мега телевизији, а приказан је и снимак инцидента.

Карета-карета корњаче су заштићена животињска врста Медитерана, а Грчка је домаћин око 60 одсто њихових легла и два најважнија мјеста за размножавање: Националног морског парка Закинтоса и јужног дијела залива Кипарисија на западу Пелопонеза.  Медији наводе да је индустрија еротског филма у Грчкој значајно оживјела послије економске кризе, али да је и даље у повоју.

Остало је нејасно да ли је глумчева необична повреда утицала на његову "глуму" и улогу у филму, преноси РТС.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Виц дана
Виц дана
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана