Београђанин пратио навигацију до мора у Црној Гори, завршио на степеницама у Ужицу

GS
Foto: Telegraf

Грађани Ужица, који су се тада нашли на лицу мјеста, свесрдно су и с разумијевањем помогли Београђанину да сиђе са степеница и настави пут Црне Горе

За Црну Гору низ степенице! Тако је једног Београђанина навигација навела кроз Ужице.

Возач путничког возила из Београда није ни први, ни посљедњи, ког је навигација навела у погрешном смјеру, али њега је навела на баш чудан пут - низ степениште на углу две улице у Ужицу.

Када се упутио из Београда ка Црној Гори, није ни сањао да ће аутом сићи низ степениште, али су и таква чуда, ипак, могућа.

Наиме, њега је навигација навела кроз центар Ужица, главном улицом, гдје је скренуо кроз пролаз између Улице Димитрија Туцовића и улице до ње, и баш ту је наишао на степениште. Возач се у тренутку нашао у чуду, није веровао како је то могуће, а онда је схватио да га је навигација итекако заварала.

За воланом је, према ријечима очевидаца, био старији човјек.

Грађани Ужица, који су се тада нашли на лицу мјеста, свесрдно су и с разумијевањем помогли Београђанину да сиђе са степеница и настави пут Црне Горе.

Иначе, веома често долази до забуне када се људи у том дијелу града крећу уз помоћ навигације јер на мапу није уцртан пролаз, а ни степенице, већ обичан пут којим може да се прође, преноси Телеграф

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана