Балони као НЛО изнад Зајечара

Б92
Балони као НЛО изнад Зајечара

Зајечар -- Шест јарко наранџастих појава које су ноћас летјеле изнад Зајечара нису никакве необичне појаве већ балони пуштени око поноћи као дио рођенданске прославе.

 

Иако су се многи Зајечарци запитали да ли то присуствују феномену неидентификованих летећих објеката, испоставило се међутим да је ријеч о балонима које је пустило друштво које је славило један рођендан.

Наранџасте свјетлеће лопте које су се у ноћи између суботе и недјеље појавиле на небу изнад Зајечара, и које су посматрали многобројни узбуђени Зајечарци нису биле никакви неидентификовани летећи објекти, већ како сазнаје Б92, само дио рођенданске забаве.

Наиме, окупљено друштво у једном од ноћних клубова дошло је на идеју да свјетлеће балоне око поноћи пусти у атмосферу без размишљања о томе какве би то реакције могло да изазове.

Овај догађај који је трајао око пола сата посматрали су и млади и стари који су вечерњим сатима, а послије изузетно врелог дана, изашли испред својих зграда како би се бар мало расхладили. Међу њима је било и много дијеце, која су посматрала призор на небу. Никога од њих овај догађај није оставио равнодушним

Наша дописница извјестила је да се у насељу Краљевица окупио велики број узнемирених људи који су посматрали ове свјетлеће тачке на небу. И из других дијелова града су се јављали људи који су видели шест непознатих, јарко наранџастих свијетлећих појава на небу које су летјеле, у низу, а потом су, једна за другом, нестале навише, ка атмосфери.

Организатори рођенданског весеља који су пуштањем свијетлећих балона узнемирили јавност кажу да им то није била намјера и да им је жао ако се неко због тога осијећао лоше.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана