Бакица сатима остала заробљена испод пијаног сина, извукли је полицајци

Агенције
Бакица сатима остала заробљена испод пијаног сина, извукли је полицајци

Госпођа Голба (81), мајка Роберта Голбе (55) из Чикага, у четвртак је захваљујући свом разузданом потомку имала "провод" какав нико не би пожелио. Роберт је кући дошао пијан, па је услиједила свађа с мајком током које се онесвијестио и свом тежином пао преко ње, преносе агенције.

Несрећна старица је у паду на три мјеста сломила кук, а затим сатима није могла да се извуче испод обезнањеног сина, тешког преко 80 килограма.

Рођаци су на послијетку позвали полицију да испита ствар, а полицајци су имали шта и да открију: Голба је још онесвијешћен лежао преко пригњечене мајке.

Полиција је повријеђену старицу пребацила на хируршку клинику, гдје је хитно оперисана, док је пијани син, који се послије доласка полиције пробудио и пружао жесток отпор, смјештен на психијатријску клинику.

Полиција је открила да је Роберт Голба, који се на свом Фејсбук профилу представља као самостални музичар и власник музичког студија, а који је живио у истој кући са мамом, већ имао судску забрану да у мајчину кућу долази под дејством алкохола или дроге.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана