Бака која се удала за 50 година млађег мушкарца, након горког раскида осула паљбу по бившем

GS
Foto: Shutterstock

Жена која се удала за много млађег момка након што га је упознала на Фејсбуку, сада упозорава људе да буду опрезни према преварантима и лажовима на сајтовима за упознавање након што је пар сензационално раскинуо.

Ирис Џонс постала је медијска сензација након што је преко Фејсбука у јуну 2019. упознала Египћанина Мохамеда Ибрахима. Брзо је отпутовала у Каиро, Египат, да упозна свог изабраника, а пар се вјенчао сљедеће године.

Ирис је чак открила детаље о њиховим спаваћим собама у емисији "Дис Морнинг" 2021. године, што је подијелило мишљења гледалаца. Међутим, прошле године, Ирис је одлучила да раскине са Мохамедом, рекавши да га је "заменила за мачку" и називајући га "злим" и "пацовом из канализације". Раскид је уследио након што је Ирис из Вестон-супер-Мера открила да је покрила дугове свог бившег партнера и дала му гомиле новца. Сада, Ирис има мисију да отвори очи онима који "сwајпују десно", уверена да је била марионета у рукама манипулатора.

На Фејсбуку, Ирис је написала: "Упозорење за све рањиве жене на интернету које ћаскају са преварантима и лажовима, мислећи да дописују са искреним мушкарцима на легитимним сајтовима за упознавање. Будите свесни да их занима само како да се дочепају вашег новца и да ће вас слаткоречити недељама, па чак и месецима, како би остварили своје циљеве."

Ирис тврди да је постала експерт у препознавању превараната након што су је четири преваранта циљала у последњих неколико мјесеци, називајући себе "компетентним ловцем на преваранте". Открила је да је један посебно "зли" преварант покушао да је превари за позамашну суму.

Рекла је: "Овога пута сте изабрали погрешну жену, јер мој задатак је да разоткривам преваранте попут вас. Заиста сам уживала у улози диригента, терајући вас да играте по мом такту."

Претходно је Ирис тврдила да је њен бивши љубавник украо 25.000 фунти након што се уселио у њен бунгалов и преварио је да му пошаље додатних 14.000 фунти док је још био у Египту пре њиховог вјенчања. Такође је тврдила да је Мохамед вршио притисак на њу да промени тестамент како би он постао насљедник њене куће.

У својој изјави, рекла је: "Човек за кога сам се удала дао је све од себе да ме удаљи од моје породице како би ме натерао да променим тестамент, али ми смо веома блиска породица и они су ме подржавали током целог периода, откако сам постала жртва овог подлог и злог ништавила."

Раније ове године, Ирис је најавила своју намјеру да прекине све везе са човеком који је од "савршеног принца у Египту" постао "Принц таме".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана