Aустралијанац остављен да чека на вези 15 часова

Агенције
Aустралијанац остављен да чека на вези 15 часова

Сиднеј - Аустралијанац Ендрју Кан каже да га је авиопревозник “Кантас” оставио на чекању пуних 15 часова послије пријема телефонског позива и да је за то вријеме могао да отпутује у Америку, преносе агенције.

Кан је рекао листу “Ферфакс” да је назвао компанију како би потврдио свој план о путовању у Њујорк и да је потом стављен у ред за чекање, уз емитовање снимљене поруке да ће му се неко обратити што је прије могуће.

- Желио сам да видим шта за њих значи што је прије могуће - рекао је Кан.

Пошто је на чекању провео неко вријеме, овај пословни човјек из Аделаида одлучио је да не одустане, па је оставио отворену слушалицу и отишао да обавља друге послове на интернету и у канцеларији.

Он каже да је за то вријеме стигао да прочита и књигу од 200 страница о менаџерском одлучивању.

- На крају сам спустио слушалицу зато што ми је свега било доста - рекао је Кан и додао да више никада неће летјети овом компанијом.

“Кантас” је одбио да коментарише, али је листу саопштено да не постоји забиљешка о позиву на чекању од 15 часова, те да се најдуже чекало 17 минута.

Ова аустралијска компанија пролази кроз тешка времена у посљењих годину дана, а због штрајкова је у октобру морала да приземи све своје авионе на 48 сати, што је нанијело велику штету њеном угледу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана