10 ствари које не смијете радити кад сте пијани

static.net
10 ствари које не смијете радити кад сте пијани

Сигурно вам се барем једном у животу десило да сте припити или мало више пијани дошли кући те се нисте одмах стровалили у кревет и заспали тврдим сном. На неке алкохол у већим количинима дијелује поприлично стимулатовно те постају хиперактивни и препуни не баш тако паметних идеја.

Доносимо вам десет ствари које никако не смијете чинити кад дођете кући под утицајем алкохола.

1. Не четајте с бившим цурама или момцима
Вјеројатно имате још неке осјећаје за њих – било позитивне или негативне. Иако сматрате да сте с бившима све разријешили, увијек остане „нешто недоречено" што нисте успјели подијелити с њима. Ако ћете наведено дијелити када сте у алкохолисаном стању, врло је вјеројатно да ћете рећи нешто што заправо на желите или ће вас друга страна криво схватити.

2. Не одговорајте на службене mailove
Вјеројатно ћете бити несувисли, дисграфични и писати ћете глупости. Ако још узмете у обзир да ће шеф одговор на mail добити од вас у 4 ујутро, није тешко збројити два и два.

3. Не мијењате лозинке
100% смо сигурни да их нигдје нећете записати. А исто толико одсто смо сигурни да их се ујутро нећете сјећати.

4. Не купујте online
Ако сте под утицајем алкохола, вјеројатно је да ћете купити пуно непотребних ствари на online трговинама. Уз то, моћ просуђивања вам је смањена па нећете моћи препознати сигурне странице од оних преварантских. А о куцању броја картице нећемо ни почињати.

5. Не бријте се
Без обзира на пол и дио тијела који желите обријати, то једноставно није добра идеја. Завршићете крвави, пуни фластера, а једина добра ствар у свему овоме је то што ћете се врло растријезнити при погледу на крв.

6. Не постављате статусе о разини алкохлисаности на Facebook
Повраћам као свиња, пијан сам као дева – нису статуси које желите дијелити с другима, па макар то били и ваши пријатељи.

7. Не кувајте
Знамо да сте гладни, али нисте Џими Оливер и будимо искрени, рани јутарњи часови нису вријеме за припремање врхунских деликатеса. Вјероватно ће вам све загорити, заборавићете ставити пола намирница, а постоји велика могућност и да ћете заспати док се нешто крчка на шпорету. Зашто малтретирати ватрогасце непотребно?

8. Не снимајте филмиће и постављајте их на Youtube
Зашто? Зато што вјеројатно нису смијешни, зато што сте пијани и зато што вашу глупост може видјети цијели свијет.

9. Не скидајте порнографију
Иако сте расположени за мало опуштања са секси дамама и господом, сигурни смо да ћете скинути више вируса него експлицитног садржаја који желите.

10. Не будите комшије
Иако се вама уопште не спава, највјероватније је да 99% људи који живе у вашој згради спава. И кад спавају, требају им тишина и мир. Зато било какво мицање намјештаја, гласна музика, скакање или караоке шоу једноставно не долазе у обзир.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана