Знате ли чему се мушкарци потајно надају у сексу

Агенције
Знате ли чему се мушкарци потајно надају у сексу

Иако је то за неке "мрачно" подручје, неко је морао завирити у мушки ум како би дошли до сазнања шта мушкарци потајно желе у кревету. Јесте ли спремне?

Можда вас он очајнички жели замолити да га вежете лисицама или да обучете униформу секси медицинске сестре, али се не усуђује јер се боји да би то могло престравити његову партнерку. Проблем је у томе шта се може догодити да партнерка помисли да је склон сексуалној девијацији.

Најбоље би било да га питате има ли неке сексуалне маштарије. Кад вам каже, немојте га исмијавати, дајте прилику и себи и њему да мало експериментишете.

Експериментисање с локацијама

Ово се не односи на спаваћу собу или стан, он би хтио да проба и на неким другим локацијама. Можда негдие у јавности, негдие на јавном миесту, мрачној улици, аутомобилу...

То је мало рискантно и од тога расте адреналин, мало додатног узбуђења добро дође.

Можда ће вам ово звучати тривијално, али мушкарци воле да виде и другачију фризуру "тамо доле". Можда да скинете све или оставите тек танку пругицу. Мушкарци су визуална бића, више од жена. Помаже и ново секси доње рубље или високе потпетице, а ни стриптиз није лоша идеја.

Пошаљите му заводљиву, секси поруку док је на послу. Или можда голишаву фотографију с поруком: "Ово те чека кад дођеш кући". Можете га изненадити и с неком новом позом, мисионарском положају се увјек можете вратити ако друго не упали.

 Жуди за секси игрицама

Изазовите га, нека бира жели ли секси конобарицу док гледа утакмицу или масажу цијелог тијела, али под условом да и он вама нешто понуди заузврат. Можете предложити и покер у скидање, то ће свакако привући његову пажњу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана