Знакови који откривају да сте добри у кревету

Tportal.hr
Знакови који откривају да сте добри у кревету

Колико сте се пута запитали да ли сте испунили све партнерове жеље и да ли му годите када је у питању интима?

Помажемо вам да уз помоћ неких знакова откријете да ли се добро сналазите испод покривача...

Знате да играте

Није да особе које остану 'причвршћене' за зид или шанк док се остали разбацују по плесном подијуму немају појма шта је добар секс, али добро кретање по плесном подијуму изгледа обећавајуће. Наиме, ако знате да се забављате, скачете, плешете, глупирате се, вjероватно ћете бити маштовити и кад је интима у питању. У сваком случају, бићете еластичнији. А осим тога, ако се не устручавате да заплешете док вас сви гледају, без обзира на умијеће, вјероватно имате самопоуздање у кревету. А то и те како доноси квалитет.

Не сумњате у сопствену сексуалност и не замарате се туђом

Ако знате ко сте и немате никакве сумње и не узнемирава вас чињеница што други људи имају другачије сексуалне преференције, онда имате добре шансе да будете изврсни у кревету. Самоувјерени, неоптерећени, не замјарате се стварима које нису ваша ствар, а и не морате да се доказујете никоме због оног што јесте или нисте.

Добро слушате

Неко жели да вам се повјери, а ви га слушате широм отворених очију, потпуно концентрисани на разговор, полуотворених уста, заинтересовани и дајете неку повратну информацију. Ако вас особа замоли да све што вам је испричала задржите за себе, тако ћете и учинити. А сада све то примјените на активности под покривачем. Заинтересовани сте, сарађујете, пратите, узвраћате...

Није вам проблем да кажете не

Ријеч 'не' има стварно и важно значење, оно које треба да поштујете безусловно и без извињења. Знати рећи не и не присиљавати се на нешто што не желите и знати прихватити и пробати оно што желите пожељан је квалитет и у кревету.

Знате да дате људима до знања када су пожељни

Ако имате способност да прочитате када је друга особа стварно заинтересована за вас, а када једва чека да оде, на правом сте путу да будете супер у кревету. Наиме, ако се људи поред вас осјећају нелагодно и једва чекају да оду од вас јер сте укочени, дистанцирани, ни сексуалне вјештине вјероватно нису на неком нивоу.

Знате како да учините људе срећним

Ако спадате у ону категорију људи који воле да развеселе друге, те су и сами срећни када другима доносе задовољство, вјероватно се добро сналазите под покривачем.

Немате потребу за сталним хвалисањем

Увијек у друштву постоји барем неко ко се хвали својим сексуалним вјештинама, бројем партнера… Питање је шта је од тога истина, а шта само увјеравање самог себе како сам добар, згодан, секси и пожељан. Скромни, ћутљиви типови могу бити право откриће.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана