Знакови да сте у вези с емотивним терористом

Агенције
Знакови да сте у вези с емотивним терористом

Емотивни терористи често не знају за границу, а одбијање им не значи да су стварно одбијени, него да је све одгођено за мало касније. Сви имамо различита расположења, али емоционални терориста их мијења чешће од нормалних људи.

 

Свака од нас је упознала барем једног таквог мушкарца. На почетку се чинио сасвим океј, али с временом је отпустио кочнице и из нормалног мушкарца постао емоционални терориста. Ово су знакови да је ваш баш такав.

Не прихвата "не" као одговор

Ваше одбијање за њега не значи ништа, чак ни ако га директно одбијете више пута. Емоционални терористи често не знају за границу, а одбијање им не значи да су стварно одбијени, него да је све одгођено за мало касније.

Мијења расположење

Сви имамо различита расположења, али емоционални терориста их мијења чешће од нормалних људи. У једном тренутку може бити опуштен и да вам дјелује незаинтересовано, у другом може да се понаша као да сте у вези већ годинама.

Уцијењује

Емотивна уцијена не пали код свих, али сви емоционални терористи се њоме користе као најдражим обликом манипулације. Ако нешто не може да добије на нормалан начин, покушаће код тебе да изазове сажаљење у нади да ћете попустити.

Посесиван је

Понаша се као да му припадате. Жели знати гдје сте, са ким сте и шта радите у сваком тренутку, а показује и неоправдане знаке љубоморе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана