Знаци који вас одају да сте управо имали секс

Aгенције
Знаци који вас одају да сте управо имали секс

Недавно истраживање је открило да постоје знаци који ће вас одати да сте управо имали секс и доживјели оргазам...

Румени обрашчићи

Секс убрзава крвотог и због тога смо након вођења љубави у лицу. Неки више, неки мање, али сви имамо такозвани „блистав изглед".

Срећа, срећа, радост!

Осјећај задовољства и некако чудно лепршаво расположење које обузима људе након секса, посљедица су појачаног лучења хормона среће. Ендорфин чини да се осјећамо као да нам ништа не може покварити дан.

"Кез"

Чак и на пословном састанку, на примјер, тешко нам је да задржимо озбиљан израз лица, уколико смо дан започели оргазмом. Осмијех задовољства и среће красиће нас цио дан. Не покушавајте да дјелујете озбиљно, смјешкајте се кад већ имате прави разлог за то.

Материјални докази

Оно што свакако треба да сакријете су изгужвана одјећа, размазана шминка, отисак од кармина гдје му место није, или нека друга "чудна флека". Добро провјерите какви сте изашли из куће или неког другог мјеста гдје сте водили љубав – не желите да вам баш све "пише на челу".

Ход по облацима

Оргазам код жена утиче и на њихов ход, вјеровали или не! Истраживачи са Универзитета Луван су анализирали видео клипове жена које ходају улицом и успјели да закључе које имају редовне оргазме, а које не. Жене које често имају сексуалне односе и редовно доживаљавају оргазам, имају дужи корак и покретљивију карлицу због бољег протока крви кроз мишиће у том дијелу тела – "Жене које често доживљавају вагинални оргазам у ходу њишу бокове, више врцкају и њихов корак је лакши", наводе истраживачи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана