Женске навике у сексу које су се промјениле у односу на раније

index.hr
Женске навике у сексу које су се промјениле у односу на раније

Перцепција секса код жена је потпуно другачија у односу на двадесетак година раније, а шта је то што се заправо променило?

Даме су много смелије када је ријеч о сексу него што су то биле раније. Ово су показала најновија истраживања која су испитивала промјене у сексуалним навикама како код жена, тако и код мушкараца. Резултати су показали да су припадници оба пола претрпјели крупне промене, а када смо већ код њих, ево неких најбитнијих које су задесиле припаднице нежнијег пола.

Како су ствари изгледале 1993. године, а како изгледају данас? Упоредите.

Колико жена има проблема са самопоуздањем у кревету?

Прије двадесет година 39 одсто жена је открило како би више уживало у сексу када би скинуле који килограм, а данас је исто то изјавило чак 75 одсто.

Колико жена је имало секс за једну ноћ?

Године 1993. чак 37 одсто жена је имало секс за једну ноћ, а данас је тај број повећан на 48 одсто.

Колико жена гледа порнографију?

У периоду од 1993. године до данас број жена који гледа порниће је порастао са 21 на 35 одсто. Занимљиво је да се чак 24 одсто данашњих жена снимало током секса.

Колико често жене воде љубав?

Прије двадесет година чак 50 одсто жена је изјавило да имају секс од пет до шест пута мјесечно. Данашње жене, њих 43 одсто, открило је да имају односе од шест до 12 пута у току мјесеца.

Колико сексуалних партнера жене промјене током живота?

Деведесетих година прошлог вијека мање од 50 одсто жена је признало да су у просјеку биле са око шест партнера. Данас је ту исту бројку споменуло нешто више од 50 одсто.

Колико често жене имају оргазам?

Године 1993. чак 33 одсто дама је открило како ријетко имају оргазам, а данас се та бројка смањила на 24 одсто, док број оних које га редовно доживљавају износи тек 20 одсто.

Колико је жена имало "секс у троје"?

Прије двадесет година тек седам одсто жена се одважило на ову авантуру, а данас је тај број повећан за чак 15 одсто.

Колико жена ужива у сексу без емоција?

У данашње вријеме чак 80 одсто жена је признало како уживају у сексу без емоција, док је раније тај број био знатно мањи и износио је 45 одсто.

Колико жена користи сексуалне играчке?

У односу на 25 одсто дама које су деведесетих година користиле секси играчке, данас је то признање са свијетом поделило чак 57 одсто испитаница. Изгледа да су жене све смјелије.

Колико жена прича детаље о свом сексуалном животу пријатељицама?

Број припадница њежнијег пола које воле да причају о свом сексуалном животу и раије је био велик и износио је 56 одсто. Међутим, данас је ипак већи, па се чак 71 одсто жена исповједа о својим пикантеријама другим људима.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана