Жене у црвеном: Четири трика фаталних заводница

Агенције
Жене у црвеном: Четири трика фаталних заводница

Научно је доказано да мушкарци генерално више воле жене у црвеном, без обзира на то да ли су црнке, плавуше или бринете.

Црвено је боја љубави

Ако желите да постанете фатална заводница - обуците нешто црвено. Жена у црвеном је неупоредиво више секси од подједнако атрактивне жене у бијелој, зеленој, сивој или плавој одјећи. Шансе да вас мушкарац позове да изађете су чак 56 одсто веће ако обучете нешто црвено него плаво.

Пазите на држање

Важно је да одјећу носите са стилом, па порадите на држању тијела које, да би било секси, мора бити опуштено, али усправно. Угледајте се на плесаче и спортисте и успоставите склад између бокова и рамена која не смију бити спуштена ни погрбљена.

Умјерено са парфемом

Кад наносите парфем, будите умјерени и нанесите само неколико капи. Трик је у томе да вам се мушкарац мора приближити да би осјетио ваш мирис, чиме му већ на почетку постајете много заводљивији. Парфем нанесите на стратешке тачке - иза уха, само једанпут на дан, а тоалетну водицу попрскајте испред себе па потом прођите кроз мирисни облак.

Истакните очи и усне

Мушкарце много више привлаче нашминкане жене, а као прави магнет дјелује контраст између тамно нашминканих очију и усана и свијетле пути.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана