Жене су одлучиле: Ово је идеалан мушкарац

Tportal.hr
Жене су одлучиле: Ово је идеалан мушкарац

Занимљиво истраживање портала NetVoucherCodes открило је шта жене мисле о томе какав би требало да буде господин Прави - колико треба да буде висок, какву боју косе и очију треба да има, али и колико треба да зарађује. Могли бисте се изненадити…

Група од 50 жена између 20 и 35 година изабрала је свог идеалног мушкарца.

Љекари, банкари и адвокати нису популарни због одсутности од куће и прековремених сати. Жене, наиме, кажу да због будућности и дјеце треба добро да изаберу. Стога преферирају професоре који имају дуге годишње одморе и мање радних сати, кажу у истраживању. Према том критеријуму, господин Прави је висок 185 центиметара, има смеђу косу и смеђе очи, професор је, има 31 годину и зарађује за пристојан живот. Наиме такав мушкарац је материјал за мужа.

Када је у питању боја косе, испитанице су сагласне у ставу да је забавно излазити с плавокосима, но да би вољеле да се скрасе са смеђокосим мушкарцима.

Каријера и приходи су на другом мјесту листе приоритета, након, наравно, физичког изгледа. Неке испитанице су рекле да, ма колико то сурово звучало, када жена тражи мужа, мора размишљати о томе колико ће он моћи да обезбједи дјецу.

Представник са сајта NetVoucherCodes каже да свака жена има визију о томе како њен будући муж треба да изгледа, но у потрази за љубављу та визија не мора бити од помоћи.

"Што више критеријума жене постављају, то ће им бити теже да нађу савршеног мушкарца. Требало би да имате нека очекивања и да знате шта желите, но господин Прави може да буде особа коју сте најмање очекивале."

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана