Женама величина мушког полног органа (не)битна

Агенције
Женама величина мушког полног органа (не)битна

И мушкарци и жене много дискутују о овој теми, али да ли заиста знамо идеалну величину пениса? Ново истраживање, право истраживање, је управо открило истину.

Истраживање објављено у научном журналу Plus One, открило је да хетеросексуалне жене желе да мушкарац има пенис који је мало већи од просјека – 15.24 центиметра. Међутим, идеалан пенис за жене је потпуно другачија прича и зависи од тога да ли је са мушкарцем у дугорочној вези или је у питању секс на једну ноћ.

Научници су од жена старости између 18 и 65 година жељели да знају њихову сексуалну историју, колико су сексуалних партнера имале и да ли је величина пениса некада утицала на раскид.

Судећи по добијеним информацијама, жене заиста желе већи пенис када је у питању секс на једну ноћ, али не превише и његова величина износи 16.25 центиметара. Међутим, када је у питању дугорочна веза, оне желе да њихов мушкарац буде „обдарен" са 16 центиметара.

„Величина, то јест сам поглед на велики мушки полни орган има важну улогу само када је у питању једнократан секс са неким. С обзиром на то да жене имају бољи секс и више оргазама када су у дугорочној вези, у краткорочним авантурама желе повећан физички осјећај како би компензовале мањак интимности и осјећања", сматрају истраживачи.

У дугим везама мушкарци су свијеснији партнеровог тијела и тачака које увећавају задовољство, што може да буде разлог зашто женама није толико битна величина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана