Зашто жене воле лоше момке?

Агенције
Зашто жене воле лоше момке?

Свијет се дијели на добре и лоше момке. Иако на крају већина жена заврши са добрим момцима, некако ријетко престаје да мисли на период са лошим, као на најузбудљивији у животу. Прочитајте због чега су жене увијек падале на лоше момке...

Најбоље из оба свијета

Жене желе момка који ће бити мистериозан и бунтован у друштву, а мала маца у четири зида. Потреба да их преваспитају и удоме, тако да остану исти, али само према њима добри ријетко успијева.

Неухватљиви су

Жене увијек желе нешто што не могу да имају. Ово подстиче жене да маштају о лошим момцима, јер они привлаче много жена. Уколико придобију његову пажњу, осјећаће се важније и вредније у женском друштву.

Мистериозни су

Људи које читамо као отворену књигу обично су досадни. Лоши момци увијек имају мало те мистериозности и не говоре пуно. То је оно што привлачи жене, јер морају да се труде.

Погрешно, али осећај је добар

Добри момци су супер на дуге стазе, али та страст и шарм су чешћи у вези са лошим момком. Сама чињеница да је један лош момак који не мари ни за кога одабрао баш њу, чини да јој клецају кољена иако зна да то неће трајати дуго.

Ничега се не плаше

Лоши момци су бунтовници, било да имају разлог за то или не. Они се не плаше никога, ни породице ни друштва. Они живе свој живот, имају висок ниво самопоуздања и невјероватно привлачан став. Управо је то оно по чему се издвајају из масе.

Стална драма

Све жене су краљице драме у неку руку, те понекада потајно и желимо да доживимо емотивне конфликте из омиљених серија и филмова у стварности. Добри момци су сигурни и стабилни па не обезбјеђују толико драме, а са лошим је она скоро па загарантована.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана