Зашто свака жена жели господина Звијерку?

Cosmopolitan.rs
Зашто свака жена жели господина Звијерку?

Култна серија "Секс и град" остаће заувијек упамћена међу женама, нарочито због необичне љубави главне јунакиње Кери и њеног Господина Савршеног, о каквој машта готово свака припадница нежнијег пола...

Жене, романтичне душе, сањају о савршеној љубави, налик оној коју је доживела Кери са својим господином Звијерком. Љубавна прича између новинарке са Менхетна и њујоршког бизнисмена заразила је читав женски свијет, који је и годинама након завршетка серије наставио да машта о компликованој љубавној причи која се завршава хепиендом. Жене су сањалице, воле да вјерују у принца на бијелом коњу, али тај принц је увијек некако упакован у омот лошег момка, добрице ипак нису пожељне! Зашто је Звијерка жеља сваке младе даме која жели да се скраси? И колико је Звијерка заиста идеалан мушкарац?

Спотицање о исти камен

Господин Звијерка има ту способност да нас повреди много више него било ко други, а да чак ни не примети, пошто су му на првом мјесту он сам, његов посао и позиција у друштву.

Називамо их "љубав живота", али не зато што заиста јесу дио слагалице која недостаје, већ зато што то константно спајање и раздвајање увеличавају и идеализују везу.

Заиста мислите да су највеће љубавне приче пуне турбуленција, успона и падова, и да тако треба да буде?

Али као и увијек, наш господин Звијерка вратиће се поново и уништити све својим егоизмом, јер само ми осјећамо магију и само ми смо спремне да ставимо у други план наше жеље, посао, пријатеље, као и саме себе зарад његових жеља.

Права љубав увијек побеђује, а оваква то није.

Опчињеност лошим момцима

И тако идући кроз живот губимо оне добре момке… Студија коју је урадио један универзитет у Колумбији дошла је до закључка да жене не привлаче насмијани, срећни и мушкарци симпатичног изгледа.

У овом истраживању које је приказало фотографије мушкараца са различитим изразима лица, жене су бирале оне поносне, пркосне и сујетне.

Зар није боља љубав која нас прихвата таквим какви смо и за коју не морамо да уништавамо наш живот и нашу личност?

Највећа слабост

Господин Звијерка представља нашу жељу за љубављу, најслабији аспект нашег бића који идеализује човјека који није у равни наших жеља.

Та мисао да има среће што је са тако моћним, интелигентним, јаким човеком дубоко се урезала у нас и најгори став који прати њу представља онај у ком себе видимо као жену која не заслужује све то.

А ако не заслужујемо, онда он може да нам ради шта год пожели?

Треба да радимо на самопоштовању тако што ћемо да одбијамо да обновимо љубав са човјеком који нас је већ једном повредио или да будемо са човјеком који је врло сличан претходном. Чак иако боли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана