Зашто се жене забављају са старијим мушкарцима?

Агенције
Зашто се жене забављају са старијим мушкарцима?

Чињеница је да жене привлаче старији мушкарци. О томе се можда највише расправља када су у питању мушко женски односи, а ево и зашто.

1. Интелигенција

Старији мушкарци умију да воде паметне разговоре, имају доста тема о којима могу да дискутују и зрелији су у тренуцима расправе. Већина млађих момака има проблем чак и да започне разговор. Таква једноставност и зрелост долази са годинама и искуством.

2. Финансијска безбједност

Жене данас узимају у обзир доста тога приликом избора партнера. Млађи мушкарци обично нису ситуирани јер је за то потребно вријеме, искуство и добар посао који би им омогућио финансијску безбједност. Старији мушкарци, с друге стране су добро ситуирани, и та финансијска безбједност им омогућава да буду сигурни у себе и независни.

3. Романтика

Старији мушкарци су прилично вјешти што се романтике тиче. Искусни су, и самим тим знају шта жене воле и како се треба опходити према њима. Чак и малим, свакодневним гестовима , показују своја осјећања.

4. Изненађења

Са старијим мушкарцем, живот и није толико предвидив. Жене воле изненађења које им старији партнер пружа.

5. Умјетност додира

Понекад једноставан додир може да пружи велико задовољство. Старији мушкарци су искусни и знају како да одреагују у одређеним ситуацијама.

6. Поштовање

Прави мушкарац је онај поред кога се жена осјећа као права жена. Старији мушкарац тачно зна када треба да пружи подршку, а када да пусти жену да буде самостална. Не понаша се као паразит који се прикачи за вас и не пушта вас, нити допушта да сами излазите на крај са проблемима када вам је потребна његова помоћ. Због таквих ствари жене желе да буду са старијим мучкарцима.

7. Каваљерство и манири

Мушкарци временом развијају манире којима се опходе према жени. Тинејџер или младић није свијестан значаја таквих манира јер се они стичу временом и искуством.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана