Зашто се мушкарци досађују у везама

Index.hr
Зашто се мушкарци досађују у везама

Везе с временом губе ону почетну страст и шарм који су владали на самим почецима.

Хтјели сте цијело своје вријеме проводити заједно и никако се нисте могли засити једно другога. Али некако ти се у задње вријеме чини као да те твој дечко ставља у други план те да више пажње посвећује стварима на које се прије није ни обазирао. Полако почињеш вјеровати да си му досадила? Провјери разлоге због којих би то чак и могла бити истина:

Траже изазов

Неки се дечки пале на цуре које су им недоступне, или које се барем праве да јесу. Изгледа како негдје у подсвијести вјерују да су недоступне цуре узбудљивије од осталих.

Не воле зановијетања

Сви се мушкарци држе подаље од жена које имају потребу свако мало приговарати. На почецима се веза жене суздржавају од таквих активности покушавајући се приказати у што бољем свијетлу. Но ако имало нагињу жељи за контролом, с временом ће то све гласније и јасније исказивати. Проблем настаје због фрустрација, претвара се у иритацију, а завршава с несношљивошћу према другој особи.

Желиш му бити жена више него дјевојка

Већина жена помишља на брак и дјецу чим осјете сигурност у својим везама. Мушкарци нису толико склони размишљати о вјенчању, а партнеричин притисак само би могао погоршати цјелокупну ситуацију и навести дечка да о институцији брака има још лошије мишљење него што га је имао у старту.

Вођење љубави мора бити узбудљиво

Сватко од нас има своје потребе које морају бити испуњене, но другачији биоритам те рутина која се увукла у кревет, могли би представљати озбиљније проблеме. Потрудите се с времена на вријеме увести нову сексуалну позу или промијенити мјесто на којем водите љубав.

Сватко треба простор за себе

Природно је жељети проводити што је више времена с особом коју волимо, но вријеме које проводимо одвојено круцијално је за везу. Потребно је осигурати си времена и простора у којем ћете функционирати сватко за себе како би се пожељели још више. И најбоља храна досади кад ју конзумирамо 24/7, а то исто вриједи и за особу с којом смо у вези.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана