Зашто сам одлучила да се скидам пред странцима...

Daily Mail
Зашто сам одлучила да се скидам пред странцима...

Бивша стриптизета која је своје чари откривала странцима путем Скајпа под именом Ебигејл Фокс, објашњава како је ушла у ову индустрију након што је видјела оглас док је живјела у Лос Анђелесу 2009. године.

У огласу који је Ебигејл видјела стајало је да дјевојке могу да зараде и до 500 долара дневно забављајући мушкарце из безбједности локалног студија уз помоћ лап топа са камером. Такође, оглас је искључивао било какав физички контакт са мушкарцима.

Све је звучало лако, помислила је Ебигејл.

„Мој први клијент је био човјек по имену Џон који је само желио да прича. Причали смо три сата. Када смо завршили, била сам богатија за 270 долара, а он је имао утисак као да ме зна", каже Ебигејл.

„Ти клијенти су ми изгледали попут клишеа. Усамљени момци који су тражили лажну дјевојку на неколико сати".

Углавном, све што је Ебигејл видјела од тих мушкараца била су њихова слова на екрану и ријечи које су куцали. Међутим, понекада је клијент имао камеру и питао би је да ли жели да га види.

„У том свијету камера, била сам прилично ентузијастична. Вољела сам да скидам одјећу са себе. Вољела сам да са њима причам о њиховим фантазијама. То је било моје најближе искуство ономе што се зове услужна индустрија. Морала сам да будем услужна и изгледам пријатељски настројена док сам у исто вријеме морала да излазим на крај са мушкарцима који су ми губили вријеме или су само хтјели да ме виде голу без плаћања".

Ебигејл је временом почела да ради од своје куће, што је значило да више није морала да дио зараде дијели са агенцијом. Ово је такође значило да је сама могла да бира своје радно вријеме.

„Са једним оком на тајмеру, развлачила сам вријеме током приватних сесија. Одуговлачење је постала моја специјалност. Научила сам да јако споро скидам своју одјећу и помјерам камеру дуж тијела као да само провоцирам клијента – заправо сам само гледала како се новац гомила. Предлагала сам им бројне ствари које су коштале додатно. Да сам могла да им наплатим да у ишчекивању гледају празан екран, урадила бих то".

Међутим, умор је узео свој данак, Ебигејл је постала исцрпљена бројним личностима које је измишљала како би забављала клијенте.

И њен дечко је постао уморан од њеног несвјесног претварања у стриптизету сваки пут када су водили љубав.

Зато је рјешила да прекине. Ебигејл је напустила свој интернет профил и полако се поново вратила у свој лични.

„Данас уопште не мислим о томе. Сем кад, понекада, ухватим себе како случајно гледам преко рамена у тренутног љубавника док се скидам – баш као што сам то некада чинила".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана