Зашто немате добар секс...

Агенције
Зашто немате добар секс...

Упражњавамо секс из бројних разлога, многи од њих нису физичке природе. Како би секс био бољи и како оргазам не би био проблем потребно је да више пажње посветите слиједећим стварима...

Погледајте ових 6 разлога због којих немате добар секс:

1. Прескачете предигру. Најбољи секс је дефинитивно када су обије особе подједнако узбуђене.

Како би се то десило потребно је да уложите мало труда у предигру. Предигра додатно појачава ваша чула и сексуалну жељу а самим тиме олакшава и долажење до оргазма.

Иако многе жене ово можда не знају, вагина током предигре пролази кроз одређене физичке промјене које чине да пенетрација буде знатно угоднија.

2. Брзате. Различитим особама потребно је различито вријеме како би дошле у право стање узбуђења. Предигра је битна зато што људима даје потребно вријеме да се узбуде, али исто тако гради и напетост која појачава жељу за сексом. Уколико убрзате предигру то ће свакако умањити задовољство пошто сви знамо шта ће се послије ње десити.

3. Нисте довољно елоквентни. Партнеру морате рећи шта желите и како да то он изведе. Чињеница је да ваш љубавник жели да вас задовољи али можда једноставно не зна како. Неке особе имају бољу перцепцију од других па ће знати, ови други се можда плаше да питају пошто мисле да то може покварити расположење. Битно је да запамтите да не постоје глупа питања, већ само она која су мање секси од других.

Уколико желите нешто посебно слободно то предложите партнеру, уколико желите да успорите нико се неће љутити ако то и кажете.

4. Не помажете. Критиковање није секси. Користите се позитивним изјавама како бисте добили то што желите у кревету.

5. Не трудите се довољно када је ваше задовољство у питању. Многи мисле да ће нам партнер пружити задовољство и оргазам без обзира на све и да је довољно да само лежимо без активније улоге. Без обзира на то колико је ваш партнер добар љубавник он не може да вам чита мисли и да све сам уради како би сте остали задовољени. Потребно је да му на неки начин ставите до знања шта вам прија а шта не али и да се сами потрудите да се то и деси.

6. Искључујете неке опције. Постоје бројне друге опције које можете користити током секса. Коришћење вибратора не би требало да буде нешто чега се треба стидити. Објасните партнеру да ће он само допринети сексуалној игри и да ће вама повећати задовољство и сасвим сигурно омогућити оргазам.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана