Зашто мушкарци воле опаснице

мондо.рс
Зашто мушкарци воле опаснице

Умјесто добрих, нежних и искрених дјевојака, мушкарце често привуку оне потпуно супротних особина – размажене, себичне, лажљиве... Као што неке даме воле "лоше" момке, поједини мушкарци "падају" на "проблематичне" дјевојке.

Зашто их оне привлаче чак и када знају да такве даме нису прави избор за њих? На ово питање покушала је да одговори експерт за везе, Трејси Мек Милан.

Амбициозне дјевојке, које су уз то углавном још и себичне, воле изазове и то је оно што је мушкарцима привлачно. Оне углавном добро зарађују, самосталне су, екстровертне и лако ће изразити своја осјећања. Ипак, експерт за везе Трејси Мек Милан сматра да се фини и пристојни момци "лијепе" на овакве дјевојке углавном због тога што ће оне често показати бес, који они у сами нису у стању да изразе.

Сигурно сте се некад запитали: "Због чега му се допада она манипулаторка?" Овакве жене су углавном згодне, а оно што мушкарци воле код њих је чињеница да су оне свијесне своје привлачности и понашају се у складу са тим. Сексепилом којим зраче, оне углавном покушавају да контролишу и манипулишу партнерима, а стручњак за везе сматра да они имају само једну ствар на уму када виде овакву дјевојку – да је одведу у кревет.

Она је понекад дјетињаста, шармантна, углавном је у хаосу... Момци се у везама са овим дјевојкама углавном ојсећају као витезови, а тиме што ће им помагати да ријеше своје многобројне проблеме, они ће се осјећати моћно. Управо осјећај моћи је оно што ће их привући оваквим дјевојкама, тврди Трејси Мек Милан.

Зашто су лажљивице привлачне супротном полу? Оне углавном не желе озбиљну везу, већ само необавезни секс. Заправо, прво ће тврдити да не желе везу, а након неког времена ће захтијевати од партнера објашњење зашто он не жели нешто озбиљније. Стручњак тврди да мушкарци од самог почетка знају да то неће бити само успутна секс-комбинација, али плаше се да ће оне "побјећи главом без обзира" уколико буду искрени од самог почетка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана