Зашто мушкарци раскидају са лијепим дјевојкама?

index.hr
Зашто мушкарци раскидају са лијепим дјевојкама?

Женама често није довољно то што су лијепе и добре како би задржале мушкарца поред себе, а разлога за тако нешто је неколико...

Мушкарци неријетко раскидају везе чак и када знају да дјевојка поред њих има све атрибуте савршене жене. Љепота и доброта некада нису довољне како би се фрајер задржао поред своје нежније половине и неке друге ствари га вуку да направи корените промјене и крене сасвим другим путем. Разлога је неколико, а ово су три најчешћа.

Боје се да пропуштају нешто

Савршена дјевојка је одлична ствар, али исто тако може брзо и да досади. Мушкарцима увијек треба неки изазов, па чак и ако су врло задовољни сопственом дјевојком, често крену у погрешном смјеру и траже компликације тамо гдје их нема.

Желе да импресионирају пријатеље

Колико год ово звучало незрело, управо овај разлог оставља многе жене сломљеног срца. Мушкарац може да буде сасвим задовољан у вези, али ако му пријатељи све вријеме сугеришу да мора мало да гледа около и да му још није вријеме да се скраси, није искључено да ће их послушати, чак и ако тиме ради против себе.

Јер их жене превише гњаве

Ово се не односи само на жене које стално приговарају око ситница, него и на чињеницу да од мушкараца увијек очекују најбоље. Очекују да ће постати боља особа, да ће се уз њих промјенити, да ће се одрећи дијела себе како би биле срећне… Међутим, великом броју мушкараца то је превише напорно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана