Зашто је твој секс бољи него што мислиш

Index.hr
Зашто је твој секс бољи него што мислиш

Прво и основно - твој је сексуални живот добар зато што: а) га уопште можеш имати и б) га имаш с особом коју волиш.

Секс сви волимо практиковати, али се и на њега жалити, а то поготово вриједи за особе које су у дужим везама.

Имаш неког за секс

Један од највећих проблема доброг секса, вјеровали или не, заправо је недостатак партнера. Женама није лако пронаћи неког ко им се свиђа толико да би се с њим упустиле у сексуалне односе. Почевши од досадних спојева на којима морају слушати ловачке приче у којима је он, наравно, као сам Џејсон Статан у “Убрзању”, па све до припитих излазака с цурама и полу ћоравог покушаја одмјеравања јединог згодног фрајера у клубу. Запамти - сексуални живот је дефинитивно бољи од нечијег ко га нема уопште.

Ако вјерујеш да је твој сексуални живот лош, онда ће такав и остати

Све што требаш направити јесте да престанеш да размишљаш колико је лош и да се потрудиш да то престане бити. Можда је то лакше рећи него направити, но зашто не би барем пробали. Прије него што се уопште завалиш у кревет са својим партнером, кроз главу би ти требало проћи “Вуу-хуу! Доживјећу оргазам!” мисао. И то сваки пут!

Зато што је секс сам по себи одлично искуство

Знаш како се то ради, па зашто то не би радили чешће. Добро су нам познате благодати секса које утичу на наше психо-физичко стање: смањује стрес, јача имунитет а и осјећај оргазма је неописиво искуство! Твој партнер/ка те жели, ти желиш њега/њу па према томе - баците се на посао!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана