Зашто је секс на љетовању закон?

Cosmopolitan.hr
Зашто је секс на љетовању закон?

Анкета на Zoock,com, друштвеној мрежи за романсе, открила је да 69 одсто мушкараца и 72 одсто жена сматра да има нешто посебно узбудљиво у љетњем сексу!

Осим што сте ослобођени свакодневних брига, ново окружење вас додатно стимулише. Зашто је то тако објаснио нам је др Иан Кернер, коаутор књиге "The Big Sexy Sex Book". Ево неколико врућих, љетњих приједлога.

Мокра мајица

С обзиром на то да ово није препоручљиво за зиму, сад остварите секс-фантазију свог дечка о мокрој мајици. Обуците белу мајицу или топић (без грудњака) и као случајно се поквасите. Не само да ће полудити од погледа на ваше груди, него ће вас та акција и освјежити.

Искључите климу

Сад нешто потпуно другачје, јер љепота је у различитости, зар не? Рецимо да сте током врућег послијеподнева у апартману с дечком и клима вам прија. Искључите расхладни уређај, пријаће обома. "Док се знојите, излучују се и феромони који ће вашег дјечка изузетно привући".

Правило бр. 1

Иако је на трећем мјесту, ово је најважније правило: искористите љетовање да зачините свој сексуални живот. Укратко, промените рутину и испробајте све о чему сте обоје сањали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана