Зашто је он престао да се јавља?

Cosmopolitan.rs
Зашто је он престао да се јавља?

Таман сте помислили да је све кренуло сјајно, све док се његови позиви нису проредили? Ево неких објашњења…

Обоје сте изузетно заузети

Невјероватно пуно обавеза на послу, путовање или непредвиђене обавезе могу утицати на вашу везу. Превише времена које пролази између ваших сусрета може узроковати да залуђеност ослаби, уколико не постоји емотивна повезаност која би омогућила да све буде у реду.

Помислио је да сте за њега превише гламурозни

Привлачност коју мушкарци осјећају према вама условљена је вашим статусом и жељама. Уколико сте особа која има скоро све, он ће бити спутан јер му то представља препреку. Није рјешење да одустанете од свог сјајног начина живота, већ да га увјерите да је он неопходан и важан чинилац у њему.

Пребрзо сте се зближили

Наравно, почетак са удобним ноћима током којих преспавате једно код другог може изгледати романтично, али ићи право од флертовања до изигравања брака може узроковати постепено испаравање страсти.

Прекасно сте се "отворили"

И прије него што спавате заједно, покажите му се у правом свијетлу. Једноставно, помјените нешто што сматрате важним, као, на примјер, да сте некад живјели са момком. Мушкарци који не сазнају ту информацију на вријеме, могу помислити да сте их обманули... и потом могу нестати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана