Зашто је други брак бољи од првог?

Aгенције
Зашто је други брак бољи од првог?

Ако ваш први брак није био онакав како сте замишљали, не треба да се бринете, јер постоје разлози због којих је други брак бољи од првог.

Одрастањем се стиче искуство и мудрост. Особе које ступе у други брак су отвореније према партнеру и много више и здравије комуницирају. Такође, особе које се упусте у други брак углавном већ знају шта желе у свом животу.

Дјеца из првог брака могу представљати проблем јер им је потребно пружити пажњу и вријеме, тако да се вријеме за новог партнера мора пажљиво планирати.

Ако желите други брак, са бившим партнером морате договарати слободне викенде, тако да дјеца проводе један викенд са вама, а други са бившим партнером.

Када је ријеч о свађама, којих ће бити, искуство се стиче временом и довољно ће га бити прије другог брака, тако да ћете знати како да ријешите проблеме на прави начин.

Научићете како треба да говорите, односите се према партнеру с поштовањем и уважавајте његово мишљење.

Други брак је прилика да исправите претходно начињене грешке и више их не поновите. Он ће вам омогућити да се више повежете с партнером и да уживате с неким до кога вам је заиста стало и ко вас истински воли.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана