Занимљиве секси чињенице

Index.hr
Занимљиве секси чињенице

Секс је непресушни извор тема за сваки разговор. Нека истраживања показују да мушкарци о сексу размишљају сваких 7 секунди, друга кажу да о њему размишљају 19 пута дневно, а који год податак био тачан, једно је сигурно - секс нам је на памети током цијелог дана. Кад дође доба дана у којем највише размишљате о њему, забавите се уз ове занимљиве секси чињенице.

Јестиво доње рубље

Ако је вјеровати продцима у секси шоповима, јестиво доње рубље с укусом трешње најбоље се продаје, а оно које је најмање популарно има укус чоколаде.

О пољупцима

Један пољубац може да сагори 26 калорија, а осим што нас чине мршавијима, пољупци брину и о здрављу наших зуба. Течност која се лучи током пољупца одржава чистоћу уста и смањује могућност настанка каријеса.

Пост сексуална депресија

Неки мушкарци након сношаја доживљавају осјећај туге и жаљења због тога што су учинили. Овај проблем погађа и сваку трећу жену, а присутна је раздражљивост, анксиозност и плачљиво расположење. Није нужно повезано са квалитетом секса, али сигурни смо да лош секс не помаже.

Секс уклања трему

Многи људи се боје изласка пред публику и јавних говора, а једно шкотско истраживање је показало како је секс одличан лијек за трему.

Алкохол није твој најбољи пријатељ

Иако можда олакшава неке ствари, алкохол дефинитивно не побољшава секс. Мушкарци имају своје преференције: њих 35 одсто воли када је жена потпуно трезна током секса, 61 одсто их преферира када је жена под малим утицајем, а само њих 4 одсто воли потпуно пијану жену.

Најпопуларнији фетиши

За прво мјесто се боре фетиш на ноге и фетиш на ципеле. Срећом, довољно су повезани да нема проблема око одлуке.

Секс је лијек

Дјелује боље од средства за смирење. Лијечи главобољу. Помаже против астме. У сваком случају, није лоша алтернатива љековима.

Бројке не лажу

Иако ће мушкарац повећати бројку жена с којима је спавао, истраживања показују да просечни хетеросексуални мушкарац током живота има 7 сексуалних партнерки. Просјечна хетеросексуална жена има 4 партнера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана