Заљубљени сте у ожењеног мушкарца?

Агенције
Заљубљени сте у ожењеног мушкарца?

Бити заљубљен у ожењеног мушкарца је свакако једна од најтежих ствари на свијету. Иако изгледа да се све може средити, као и да ваша љубав руши све границе, нажалост у већини случајева није тако. Прочитајте о чему морате мислити ако се налазите у оваквој ситуацији.

Поштујте себе

Можда вам он поклања своју пажњу, дијели поклоне, али то није права веза. Скините ружичасте наочаре и замислите се. Он има своју породицу. Све оно што ви желите да градите са њим он већ има. Уосталом све и да остави породицу, да ли сте сигурни да ћете моћи да спавате мирно?

Немојте да се лажемо, он вјероватно неће оставити жену

Размислите, колико дуго већ говори да ће је оставити? Уколико је дужи период у питању, њему очигледно одговара да сједи на двије столице.

А његова дјеца?

Узмимо у обзир да је озбиљан у намјери да остави жену - а дјеца? Ако је данас рјешен да остави жену и дјецу због вас, може то исто сутра урадити и вама и вашој дјеци.

Зашто желите да се уозбиљите?

Главно питање које се поставља зашто једино ожењени може да вас смири. Сигурно сте лијепи и потребан вам је мушкарац који је посвећен само вама, а не неко чија је пажња подијељена. Зар не би било најбоље да имате једног мушкарца, али само за себе?

Тугујте и наставите даље

Заљубљеност је једно посебно стање ума, па чак и када знате да је нешто погрешно ви гајите неописиво стварна осјећања према њему. Отплачите ту љубав, као и сваки други раскид. Биће тешко, али на дуге стазе схватићете да је тако било најбоље.

Не дозволите да вас осуђују

Будите спремни на то да ће вас многи осуђивати, али немојте дозволити да то утиче на вас. Ви морате везу прекинути због себе, а не околине. Ако поштујете себе довољно онда ћете наћи мушкарца који ће поштовати и вас.

Прекините комуникацију са њим

Озбиљно, морате прекинути сваки вид комуникације са њим. Знамо да срце не бира у кога ће да се заљуби, али докле год је он ожењен ту перспективе нема. Ако он због себе, а не вас прекине брачну заједницу временом, нађите се и размислите о својим осјећањима, те видите шта ћете даље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана