За нову страст у старој вези

Агенције
За нову страст у старој вези

Страс у вези се не угаси само због "дугог стажа", већ и због стреса, умора, болести... Шта онда? У сваком случају не треба одустајати.

Много је начина да поврати страст и распламсају варнице.

За почетак угасите телефоне, одвојите вријеме само за секс.

Изненађење!

Затим, секс није акција која подразумијева вече и мрак. Изненадите партенра током дана, прије доручка или послије. Изненада, непланирани секс је сјајан лијек против монотоније у љубавној вези.

Порука

Оставите у џепу свога партнера несташну љубавну поруку. Ласцивну мисао можете да испишете и на "прашини" шофершајбне, или назовите телефоном током радног времена и наговијестите партнеру шта га чека касније. Пут до куће биће у том случају исувише дуг...

Веш

Aко желите да имате крајње позитиван резултат, морате не само да задобијете већ и да задржите пажњу особе до које вам је стало. Секси веш је добар начин за то. Црне танге, изазовне чарапе, халтере... пожелиће да да скине са вас као машну са поклона.

Плес за његове очи

Изненадите га стриптизом. Лагано ћете створити напетост с обзиром на то да су додири забрањени. Када збуђњје буде на максимуму, дозволите му да награди "умјетност" која је била само за њега.

Иницијатива

Сазнајте које су му сексулане фантазије и претворите их у стварност. Повећајте ужитак тако што ћете му повезати очи, или руке? Доминирајте над партнером, преузмите иницијативу, задовољите и своје сексулане потребе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана