Врсте секса које би свака жена требала да испроба

Index.hr
Врсте секса које би свака жена требала да испроба

Не пропагирамо промискуитет, али морамо нагласити да је женама пуна капа чланака који глорификују мушкарце и који им говоре на које би све начине требале да задовољавају мушкарце.

Женама се намеће чињеница да они даноноћно мисле на секс, а занемарује се податак да су и жене такође сексуална бића која имају потребе. Оне знају и саме да треба испробати пар врста ципела да би увидјеле које су најудобније. Неке од ових врста секса жене ће и даље практиковати са партнером, но неке ће морати дефинитивно прецртати.

Секс с “оним правим”

Иако си мислила да је то то, испоставило се да није. Сломио ти је срце и натјерао да преиспиташ дотадашњи сексуални живот. Је ли секс с њим уистину био толико добар или си се у то увјеравала због емоција? Није ни битно јер, захваљујући њему, упознала си оног с већим. Али не егом.

Секс с типом који има великог

Због ове ћеш врсте сазнати како то изгледа кад ти се вилица сусретне с тлом у тренутку кад скине гаће. Након што си искусила какав је секс са осмим свјетским чудом, схватила си да је у питању нешто предивно, али је „то” ипак везано за тијело мушкарца, па самим тим није ништа посебно. Постоји велика могућност да је поносни власник великог пениса још већи сероња.

Лош секс

Толико ужасавајући да се након њега желиш телепортирати у другу димензију и нестати. Али и ово искуство мораш цијенити зато што ће ти помоћи да позитивно гледаш на осредњи секс, а да не причамо о оном врхунском.

Секс помирења

Таман кад сте узаврели од жестоких емоција изазваних свађом, окида се ручица страсти и обоје се упуштате у ватрено хрвање! Нема бољег начина помирења од овог, а подсјетит ће те како је ваш секс изгледао на почетку везе.

Секс с млађим / старијим од себе

Обје врсте имају својих предности и мана. Приликом секса са старијим, уживаћеш у његовом искуству и пажњи којом те обасипа, док ћеш с млађим имати маратонске сексуалне односе због којих ћеш се осјећати као зечица за вријеме парења; што може бити врло исцрпљујуће. Но ако су вам сексуални апетити усклађени - само напријед!

Домина секс

О, да! Итекако је привлачно барем на један дан имати сексуалну доминацију над партнером, али уз увјет да мора испунити сваку твоју жељу. Додатни реквизити нису потребни, али су пожељни; поготово лисице уз помоћ којих ћеш га завезати за кревет и радити му што те је воља.

Соло секс

За ову ти врсту партнер није потребан. На тај ћеш начин најбоље научити што ти заправо у кревету одговара, а што не. Важно је упознати себе саму како би знала уживати соло, али и с њим.

69 секс

Орални секс у којем обоје бивате задовољени. Није напоран, а идеалан је за постизање истодобних оргазама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана