Вјеровали или не, због овога се људи разводе

Aгенције
Вјеровали или не, због овога се људи разводе

Када чујете неке од најнеобичнијих разлога за развод, цијенићете више ваш брак и партнера. Ево због чега се људи широм свијета разводе...

1. Алергије

Ако људи могу бити алергични на полен, јагоде, прашину или животиње, зашто не би могли да буду алергични и на људе? Сигурно вам не би било тешко да наведете имена пар особа за које вам не би било жао да их не виђате често. Међутим, да ли бисте повјеровали да постоји алергија на супружника? Управо се на то позивао један човјек када се разводио од своје супруге.

2. Предуго задржавање у тоалету

Наиме, младенци из Саудијске Арабије су се враћали са меденог мјесеца и жена је морала да оде до тоалета. То није ништа необично, наравно, али се она толико задржала у тоалету да када је изашла, испред није затекла свог супруга. Он није могао више да је чека, па се без ње укрцао на авион. То је био довољан разлог да она поднесе захтјев за развод брака.

3. Незадовољавајући генетички материјал

Већина људи би рекла да не постоје ружна дјеца и да је свако дијете лијепо на свој начин. Међутим, то није случај са једним човјеком који се не само развео од своје супруге него ју је и тужио због незадовољавајућег генетичког материјала. Вјенчање са прелијепом женом је сигурно било на његовој листи приоритета, али се све распало када је пар добио дијете које није личило на своје родитеље него је, како је отац рекао, "ружно". Прелијепа мајка је била приморана да призна да су за њен изглед заправо заслужне пластичне операције и због тога је изгубила на суду.

4. Стара лаж

Прије него што су се појавиле друштвене мреже преко којих можете свашта да провјеравате, људи нису имали избора него да вјерују својим партнерима. Тако је било и са једним човјеком који је оженио своју тридесетогодишњу дјевојку, мислећи да она има двадесет и четири године. Када је након десет година брака сазнао праву истину, био је то довољан разлог за развод брака.

5. Причање у сну

Причање у сну вас може увалити у велике невоље, нарочито уколико сте били невјерни, починили неки злочин или сакрили своје вјерско опредељење. Управо то се десило са једним човјеком чија жена очигледно има лак сан, јер је сваке вечери слушала дијелове неких прича и када је повезала све тачкице, поднијела је захтјев за развод брака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана