Вјереник је оставио пред свадбу јер не жели брак, а онда се догодило нешто неочекивано

Агенције
Вјереник је оставио пред свадбу јер не жели брак, а онда се догодило нешто неочекивано

Стејси Бекер (38) је била вјерена када јој је дечко рекао да ипак није спреман за брак - само да би три мјесеца касније оженио другу жену. Умјесто да очајава, испала је царица.

Бекерова је претрпела један од најтежих љубавних бродолома који могу да ти се десе, али није допустила да јој лађе потону.


"Трауматично искуство је било једно од најгорих које ми се десило, али је било и добро. Породица ме бодрила. Рекли су да је Бред који није хтио да ме ожени незрео, импулсиван и да могу много боље. Имала сам 29 година и радила сам као адвокат. Купила сам вјенчаницу и позвала 300 људи на свадбу у Њујорк. Медени мјесец је требало да буде на Хавајима. А онда ми је вјереник рекао да није спреман за брак. Сат времена касније се извинио, рекао да ме воли али да није сигуран да сада жели такву обавезу.

Било је много болно и понижавајуће објаснити свим тим људима зашто отказујемо свадбу. Посебно колегама са посла. А понављаш то изнова и изнова. Ипак, Бред и ја смо наставили да живимо заједно све док се он није преселио у Калифорнију. Три мјесеца су издржали у вези на даљину, посјећивао је викендом али су ствари бивале све горе и горе. Постало ми је мука да чекам да господин изволи да ме ожени и буде спреман. Раскинули смо јер 'он није био спреман за брак'. Три мјесеца након тога оженио је жену коју је тек упознао. Осјетила сам се као да ме неко шутнуо у стомак. Ипак, само шест мјесеци након што се оженио Бреду се и развео од ње", прича Стејси.

На дан када је требало да се уда отишла је на венчање свог пријатеља и срела своју стару симпатију. Двије године касније су се вјерили, сада су она и Џони у браку пет година и имају бебицу Ели и пса Волија"

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана