Вјенчања под оружјем хит у Америци

Daily Mail
Вјенчања под оружјем хит у Америци

Парови у Америци, али и из других земаља, све чешће се одлучују на вjенчања која можда многима не би била по укусу – након размjењивања прстења они славље увеличавају пуцањем из ватреног оружја по њиховом избору.

Ово је призор на који ћете сигурно налетjети уколико се нађете у Лас Вегасу, тачније у продавници названој „The Gun Store”, мјешавини трговине оружјем и мале капеле.

Оваква „вјенчања под оружјем” врло брзо су постала популарна упркос бројним нападима ватреним оружјем који су потресли Америку и узбуркали јавност која се залаже за оштрију контролу куповине оружја, пише Дејли Мејл.

Међутим, организатори ових вјенчања тврде да нису имали парове који су жељели да откажу вјенчање након ових инцидената.

“Ми смо овдје из два разлога – због тога што се људи воле и због тога што воле оружје. Оружје не мора да буде посматрано само у негативном контексту. Ми нудимо позитивну енергију, ту нема никакве агресије или мржње која се обично повезује с оружјем. То је само добра забава за све присутне”, рекла је свештеница Емили Милер.

Парови у Лас Вегас због ових вјенчања долазе из разних дјелова свијета, а најомиљенија оружја која бирају су пиштољи, узији и АК47.

За цијену од свега 500 долара, у “оружаном” пакету пар добија свештеника, приступ приватној VIP стрељани и пет метака за оружје по жељи за младожењу и младу.

Нешто скупља опција (око 750 долара) названа “Господин и госпођа Смит и Весон” (Mr & Mrs Smith & Wesson) по ријечима организатора паровима нуди “више оружја, муниције, мета и прије свега, добре адреналинске забаве којом ће на најбољи зачинити почетак брачног живота”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана