Већина жена у теретани доживљавају оргазам

Index.hr
Већина жена у теретани доживљавају оргазам

„Coregasm” је нешто о чему се већ дуго расправља у свијету медицине и вјежбе, али до сада о овом феномену није било никаквих истраживања. Ради се о оргазму који се догађа током вјежбања, а Универзитет у Индиани показао је да се ово догађа великом броју жена.

Према истраживању, жене које се баве активностима као што су вожња бицикла, трбушњаци и дизање тегова могу током вјежбе да доживе оргазам.

Истраживање је укључило 124 жене које су рекле како су доживјеле оргазам током вјежбе и 246 оних које су доживјеле сексуалну узбуђеност без оргазма, а све имају између 18 и 63 године.

Бројке показују и остале занимљиве резултате: 40 посто жена доживјело је оргазам током вјежбања више од 10 пута, 20 посто њих није имало никакву контролу над оргазмом, а већина каже да им није била потребна никаква сексуална фантазија да би дошле до оргазма.

Љето се ближи, сезона бикинија долази, а теретана је управо постала јако занимљиво мјесто за жене.

Уз калорије које ћете изгубити вјежбајући, и оних 27 за које истраживања кажу да оргазам сагоријева, до љета можете бити фит, задовољне својим тијелом и, што је најбитније ЗАДОВОЉЕНЕ!

Ово чини теретану врло привлачном, зар не?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана