Ваша коса одаје какви сте у кревету

Б92
Ваша коса одаје какви сте у кревету

Врста фризуре коју носите говори људима у вашој околини како се осјећате у сопственој кожи, какав вам је карактер и зато није свеједно да ли више волите косу подигнуту у реп, пуштену, дугу или кратку.

Прочитајте шта ваша фризура и боја косе говоре о вама и откријте да ли сте страствена заводница или нешто умјеренија кокета.

Коса подигнута у реп

Иако се на први поглед може чинити да су жене које носе косу подигнуту у једноставан реп помало невине, стручњаци тврде супротно. Према психолозима, управо ове жене поприлично су одважне у кревету. У ствари, подизање косе са лица тј. откривање лица и очију, показује да се ради о жени која има пуно самопоуздања, па и у сексу.

Увијек уредна и сређена

Ако вам је стало до тога да вам коса увијек изгледа уредно, чак и када сте у тренуцима опуштања, то говори да волите ред и досљедност, па чак и у љубавном и сексуалном животу. Ово није лоше јер ви знате шта волите и желите да то тако и остане. Жене које преферирају уредно подигнуте фризуре, не воле превише да експериментишу у кревету. Исто тако, најсрећније су када воде главну реч, па и у сексу. Више воле да имају конце у својим рукама, него да прате партнера.

Распуштена, слободна и дивља коса

Ако волите распуштену косу и онај благо таласасти, помало рашчупани изглед, то значи да вам је пријатно у сопственој кожи. Ви сте вјероватно веома опуштена и безбрижна особа по питању живота, али и љубави и секса. Препуштате се урагану страсти без икаквог страха или размишљања. Могло би сте рећи да сте ви сан сваког мушкарца, ипак, понекад је боље повући кочницу, посебно ако је ријеч о тек започетој вези.

Коса подигнута у рашчупану пунђу

Дјевојке које воле ову фризуру уживају у мушкој пажњи и инстинктивно наслућују да им је ово једна од најдражих. Врат је најсензуалнији дио женског тијела, а његово откривање је, подсвјесно, начин кокетирања са супротним сполом. По вама идеална предигра је испијање пића на сламчицу, упућивање интензивних погледа пуних страсти. Ове жене карактеришу и снажни, сензуални, пољубци. Ви сте сасвим свјесни своје сексуалности и знате како да је употрјебите и у "хоризонтали".

Боб – хладна споља, врела изнутра

Жене које носе боб фризуру имају класичан и елегантан стил. Добро се разумију у моду и тренутна дешавања у свијету. Такође воле ред и прецизност, и на први поглед могу дјеловати помало хладно. Међутим, истина је далеко од тога, јер се и испод ваше наоко хладне спољашности крије врела унутрашњост. Онај који пробије тај заштитни зид, могао би се поприлично изненадити вашом другом персоном, која се буди кад падне вече и заједно се завучете у кревет.

Кратка коса

Жене са кратком косом су одважне, тврде стручњаци. Оне знају ко су и шта желе у животу, оригиналне су и не да прате већину. А такве су и у кревету. Ви сте спремни на апсолутно све, ако желите бит ћете права ђаволица, која ће партнера марамом везати за кревет и онда га задиркивати језиком. Исто тако када нисте "за" јасно ћете му дати до знања да је све што вечерас може добити можда мало мажења у кревету.

А шта ваша боја косе говори о вама?

 

Црвена коса

Црвенокосе жене обично се сматрају живахним, свјесним сопствене вриједности и спремним да вам у лице кажу шта мисле и желе. Отприлике као Скарлет Јохансон у "Осветницима". Црвена боја повезује се с врућином, усијаном главом и темпераментном особом, која је уједно и тотално секси. Још једна важна ствар за црвену боју јесте – самопоуздање. Ову боју једноставно морате знати да изнесете!

Црна коса

Ове жене често се сматрају егзотичним, заводљивим, одважним, али и компликованим и мистериозним. Нешто као секси старлета Оливија Мун. Мушкарци воле црнокосе, јер очекују дивљи провод у кревету.

Смеђа коса

Бринете важе за одговорне и добре дјевојке. Дјевојке које ће мушкарац одвести кући и упознати их са мајком. Оне су мушкарцима и одличне пријатељице, неко са киме се могу добро забављати и у кревету и ван њега.

Плава коса

Сви смо чули за ону "Плавуше се највише забављају". Оне се често сматрају секс бомбама, али са друге стране не важе за најмудрије. Плава коса је као и високе пете – знак става и самопоуздања. Осим тога, људско око највише привлаче свијетле боје, што значи да привлаче највише пажње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана