Варао је 6 година с пријатељицом, а ево зашто га није оставила

Агенције
Варао је 6 година с пријатељицом, а ево зашто га није оставила

Џенет Кливс је након 12 година брака открила да ју је муж варао са заједничком пријатељицом. Умјесто да се разведе, она му је пружила другу шансу, а они данас славе 30 година брака.

Прочитајете њену причу…

"Теса је била једна од наших најближих пријатељица, али је такође шест година била љубавница мог мужа. Па иако сам доста пута могла да видим очигледне знаке да међу њима нешто постоји, била сам потпуно слијепа да то видим.

Све сам сазнала нако шест година када ми је Малком признао невјерство. Знам да би га већина жена избацило из стана, јер на крају крајева, како можете да вјерујете мушкарцу који вас је толико година лагао.

Умјесто тога, ја сам га загрлила и рекла му да му опраштам. Данас, ма колико то звучало чудно, сматрам да је та превара нешто најбоље што нам се догодило. Да није било тога, мислим да не бисмо прославили 30 година брака.

Малком је био мој други муж. Одмах ме је очарао и помогао ми да напустим први брак у ком нисам била срећна. Ја сам такође била његова друга жена и само након годину дана познанаства смо се вјенчали.

Брак нам је био бајковит, али након неког времена све се промјенило.

У том период дружили смо се са још три пара од којих је једна била Теса, која иако је била 6 година млађа од мене, никада није показивала интерес према Малкому.

Ипак временом ствари су постајале очигледне. Користила је сваку прилику да сједне покрај мог мужа, да га додирне или ухвати за руку. Њен супруг није реаговао, а Малком је све вријеме говорио како су пријатељи.

Када ми је супруг све признао схватила сам да дио кривице лежи у мени. Нисам се довољно борила за његову пажњу. Тесино присуство је убило моје самопоуздање. Код куће више нисам била забавна и сумње да ме муж вара довеле су ме дотле да се запитам да ли сам лијепа и згодна иако сам одувијек имала савршену линију.

Иако сам сазнала да ме је толике године варао, па чак и спавао с њом ја сам га загрлила. Знала сам да сам и ја крива за то, али и да не желим да га изгубим. Малком је тврдио да никада није волио Тесу и да није престао да воли мене.

Била сам понижена, љута и повређена, али сам одмах знала да смо обоје криви за то што нам се догодило.

И након свих детаља које сам сазнала, не кајем се јер сам одлучила да останем с Малкомом. Ми смо се одувијек вољели. Сада знам шта заиста значи јак и срећан брак. Вјеровала сам да развод није једино рјешење.

Како бисмо превазишли све, ишли смо на савјетовалиште гдје смо научили како да слушамо једно друго, а не да се константно оптужујемо.

Након двије године отишли смо у Грчку на љетовање гдје сам се по први пут након превјаре осјетила срећном са Малкомом. Тада сам знала да сам урадила праву ствар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана