Успјешне жене: Какве на послу, такве и у кревету

Агенције
Успјешне жене: Какве на послу, такве и у кревету

Судећи према најновијим истраживањима, жене које су успјешне на пословном плану, врло су склоне авантурама у кревету…

У истраживању које су спровели руководиоци еротског бренда "Coco de Mer", са жељом да открију имају ли новац и успјех утицаја на сексуални живот, четвртина мушкараца изјавила је да су даме које су активне на пословном плану, склоне преузимању иницијативе и у кревету - оне имају најјачу сексуалну жељу. Слично томе, трећина жена које су изградиле каријеру изјавила је да изражену сексуалну жељу имају мушкарци на водећим позицијама у пословном свијету.

Међутим, истраживање је такође показало да највјештије љубавнице нису биле оне које су највише зарађивале – то је потврдило само 11 одсто испитаних, за разлику од 46 одсто жена и 40 одсто мушкараца који су изјавили да су најватреније ноћи провели са људима који имају просјечна примања.

"Ово истраживање указује на то да новцем може купити многе ствари, али не и срећу у кревету", изјавио је представник компаније "Coco de Mer".

"Највјештији љубавници зарађују просјечне плате и њима новац није битан када је у питању потрага за партнером, они желе нешто више. Они из групе пословно најуспешнијих имају уједно и најјачи либидо, и не прихватају ништа испод свог нивоа у приватном животу", закључио је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана