Упали свјетло за вријеме секса и уживај!

Index.hr
Упали свјетло за вријеме секса и уживај!

Секс у мраку можда је романтичан и једноставнији јер су све мане избрисане, али ако си стварно храбра, упалићеш свијетло.

Већина типова би радије водила љубав на свијетлу са женом која има мане, него у мраку са савршеном женом.

1. Секс је визуални доживљај

Додири и осјет под прстима су једно, али ако још уз то можеш видјети шта радиш и гледати реакције свог типа, имаћете потпуно другачији доживљај секса.

2. Повећава интимност

Ако можеш гледати свог партнера у очи док обоје уживате у сексу, достићи ћете пуно вишу разину интимности него када се све одвија у мраку.

3. Лакше је

Ловљење у мраку је напорно, а ако све радите добро освијетљени, моћи ћете боље уживати. Умјесто да тражиш праву тачку у мраку, једноставно упали свјетло и видјет ћеш тачно гдје требаш ићи.

4. Повјерење

Ако некоме дозволиш да те види на свијетлу, без одјеће, показујеш му да имаш повјерења у њега. Повјерење гради вашу везу, а на овакав начин међусобно показујете како се можете потпуно опустити када сте заједно.

5. Доживљај

Као што смо рекли на почетку, већина ће типова радије водити љубав са несавршеном женом на свијетлу, него у мраку са женом која нема мана.

Све је у твојој глави, а ако успијеш побиједити глас који ти говори да се мораш срамити свог тијела, обоје ћете више уживати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана