Уколико мушкарац покаже ово, не пуштајте га

Cosmopolitan.com
Уколико мушкарац покаже ово, не пуштајте га

Постоји низ знакова који вам могу показати да ли је мушкарац са којим сте вредан да буде онај једини и прави.

Љубавни односи у данашње вријеме јако су компликовани, па је неким женама тешко да препознају оног правог. Тешко је прочитати сигнале које шаљу мушкарци па се често налазимо у заблуди. Чак и након два, три мјесеца везе у којој нам је лијепо не можемо никако донети одлуку да ли је баш он прави за нас. Не брините! Ево неколико знакова који ће вам показати да је ваш мушкарац онај који зна шта значи живот у двоје па је зато важно да га задржите.

Обратите пажњу на то да ли вас слуша

Начин на који вас ваш драги слуша јако је битан. Поставите себи слиједећа питања која ће вам помоћи да уочите вриједност мушкарца ког имате поред себе. Да ли ме пажљиво и искрено слуша док му саопштавам важне ствари? Лута ли његов поглед до ТВ-а за вријеме нашег разговора? Његови поступци током разговора откривају пуно ствари о њему. Онај прави ће вас увијек слушати и поклањати вам максималну пажњу.

Показује да је поносан на вас

Када мушкарац критикује све ваше идеје и оно све што постигнете у животу значи да вас не цијени довољно и да нема исту визију за будућност као и ви. Али ако поред себе имате оног који се радује и хвали вашим успесима вриједан је да поред вас и остане. Цијените то што и он цијени вас јер мушкарцима је тешко да се носе са жениним професионалним напредовањем.

Пита вас за савјет

Ако тражи ваш савјет када се нађе у некој тешкој ситуацији, показује да вас цијени и да уважава ваше мишљење. Он сматра да сте паметна и сналажљива жена. Схавтите то као велики комплимент.

Показује да има разумијевања за вас

Увијек се труди да сагледа ствари и из ваше перспективе. То значи да има искрену жељу да вас подржи и смири у тешким тренуцима када хистеришете и плачете.

Дијелима вам показује колико му значите

Многим мушкарцима је тешко да изразе своје емоције ријечима, па вам зато своја осјећања показују ситним стварима које раде за вас. Направио вам је вечеру, насмијао вас је када сте биле нерасположене, гледао ваш омиљени филм иако стварно не воли тај жанр или учинио било коју другу ситницу за вас, знајте да то треба цијенити јер је баш то начин да вам каже колико му значите и колико вас воли.

Брине о вама

Да ли за свог драгог можете рећи да је попут анђела? Он је тај који вас његује док сте болесне, брине о вашој здравој исхрани, инсистира да одете на масажу због бола који осјећате у леђима. Знајте, искрено му је стало до вас.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана